Herec Alec Baldwin

Došlo k tomu počas štvrtkového natáčania filmu v americkom štáte Nové Mexiko. Agentura AP napsala s odkazem na list Santa Fe New Mexican že 63letý Baldwin už policii poskytl svědectví.


Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Podle vyšetřovatelů střílel ze zbraně která sloužila jako rekvizita.

Herec Alec Baldwin. Herec Alec Baldwin 63 během natáčení nezávislého snímku Rust vystřelil z podpěrné pistole a omylem zabil kameramanku Halynu Hutchins 42 a postřelil režiséra Joeal Souzu 48. Informovala o tom v piatok agentúra AFP s odvolaním sa na políciu. Tragická událost kdy hollywoodská hvězda Alec Baldwin při natáčení westernu Rust omylem zastřelil hlavní kameramanku Halynu Hutchinsovou a postřelil režiséra filmu Joela Souzu zatím nemá žádného zatčeného ani obviněného píše server týdeníku Focus.

K vystřelení ostrého náboje podle IATSE došlo omylem. K tragédii došlo pri natáčaní. Podle webu Variety byl již herec vyslýchán a před policejní stanicí se v slzách složil.

Na snímke rozrušený americký herec Alec Baldwin na parkovisku pred úradom šerifa okresu Santa Fe po tom čo bol vypočutý v súvislosti s streľbou na nakrúcaní filmu Rust na okraji Santa Fe 21. Americký herec Alec Baldwin nešťastnou náhodou smrteľne postrelil kameramanku a ďalšiu osobu zranil. Informovala o tom v piatok agentúra AFP s odvolaním sa na políciu.

Americký herec Alec Baldwin nešťastnou náhodou smrteľne postrelil kameramanku a ďalšiu osobu zranil. S odvoláním na policii o tom v pátek informoval server Variety. Došlo k tomu počas štvrtkového natáčania filmu v americkom štáte Nové Mexiko.

Halyna Hutchinsová a Joel. A merický herec Alec Baldwin při natáčení westernu Rust patrně nešťastnou náhodou zastřelil hlavní kameramanku a postřelil režiséra filmu Joela Souzu. Není nutno připomínat jeho sourozence herce.

Policie v Santa Fe už herce vyslechla nyní se detektivové zaměřují na výslechy svědků a čekají na expertizy. Postrelenú 42-ročnú kameramanku s ukrajinskými koreňmi previezli vrtuľníkom do nemocnice kde napokon zraneniam podľahla. Informovala o tom v piatok agentúra AFP s odvolaním sa na políciu.

K tragédii došlo pri natáčaní westernu s názvom Rust v ktorom Baldwin stvárňuje hlavnú úlohu. Došlo k tomu počas štvrtkového natáčania filmu v americkom štáte Nové Mexiko. Režiséra 48 so.

Režisér snímku Joel Souza byl se zraněním převezen do nemocnice na JIP. Tak by se dal velice stručně shrnout životopis z povědomí filmových fanouškůAlec Baldwin 1958 se narodil na Long Islandu ve státě New York. Halyna Hutchinsová a.

Hollywoodská odborová organizace IATSE později svým členům v oběžníku sdělila že rekvizitní zbraň obsahovala jeden ostrý náboj který zasáhl Hutchinsovou i Souzu. Americký herec a koproducent filmu Alec Baldwin zasáhl hlavní kameramanku Halynu Hutchinsovou která byla po střelbě z odlehlé lokace vrtulníkem převezena do nemocnice ve zhruba 70 kilometrů vzdáleném městě Albuquerque tam svým zraněním podlehla. Herec Alec Baldwin Zdroj.

Dříve představován jako jeden z nejsvůdnějších herců dnes obézní zato charakternější herec proslavený nejen svými rolemi ale hlavně svým manželstvím s Kim Basingerovou. Americký herec Alec Baldwin nešťastnou náhodou smrteľne postrelil kameramanku a ďalšiu osobu zranil. K tragédii došlo pri natáčaní westernu s názvom Rust v ktorom Baldwin stvárňuje hlavnú úlohu.


20 Greatest Movie Villains Played By British Actors Good Movies Bad Guy Great Movies


Uzasny Herec A Jeste Lepsi Clovek Robin Williams Mysl Na Dlani Robin Williams Robin Williams


One Of My Favs Pearl Harbor Pearl Harbor Movie Ben Affleck Movies Pearl Harbor Movie Cast


Brooklyn 99 Lockscreens Tumblr Brooklyn Brooklyn Nine Nine Brooklyn 99 Actors


Harrison Ford One Of The Best Actors Movie Hereos Indiana Jones Famous Fashion Style Harrison Ford Indiana Jones Harrison Ford Indiana Jones


Betts On Twitter Pierce Brosnan Movie Stars Good Looking Men


Style Icon Jack Nicholson Jack Nicholson Movie Stars Famous Faces


Ewan And Josh Josh Hartnett Actor Photo Actor Picture


Ewan And Josh Josh Hartnett Actor Photo Actor Picture


Richard Gere Pictures Google Search Richard Gere Celebrities Male Richard


Pin On Hapsi


Alec A Hilaria Spolu Maji Tri Deti Jack Nicholson Style Nicholson


Pin On Findit Social Media Content Management Platform


Pin On Vse Ze Zivota Celebrit


A Supreme Being Richard Gere Movie Stars Celebrities Male


David Zepeda Hombres Hermosos Hombres Guapos Actores Guapos


Richard Gere Richard Gere Movie Stars Handsome Actors


Pin On Celebrities That I Love


Manzelka Slavneho Herce Na Materske Nezahali Pri Kojeni Si Zvlada Udelat Selfie Post Baby Body Post Baby Beach Workouts

Previous
Next Post »